Clinic i tömkörning

Fredagskvällen har spenderats i ridhuset, men inte för agility träning utan för en tömkörnings clinic med Anders Eriksson. Kan ju inte säga att jag förstod mycket av snacket men någonstans måste man ju börja 😉

Dock kände jag en stor sorg, ridhuset är ju agility för mig, där jag och pojkarna har lekt loss så mycket men denna vinter hann vi bara vara här några gånger innan det blev som det blev…. Jag försöker att inte tänka på det men det gör ont i hjärtat 🙁

Min förhoppning är ändå att vi ska kunna komma igång och leka agility på tomten i sommar. Korta lekpass har vi ju ändå så det ska nog fungera. Jag får se fram emot det helt enkelt och glädja mig åt Mimmi träning ett tag framöver. Jag fick kontakt med en western instruktör på kvällens clinic så jag kommer nog att boka upp några lektioner, det kan bli hur roligt som helst! Jag vill ju bli cowboy här i skogarna 😉 En cowboy med världens bästa hundar! 🙂

 

,