En utmanande tid

 I torsdags blev min lille son dåligt igen, ett till feber skov… Samma dag ringer Ultuna och berättar att de inte har hittat någonting alls på alla undersökningar och tester som gjorts… Vi står fortfarande ovetande om vad som orsakar febern. Det som kommit fram är att de har hittat artiklar om just BC där liknade symptom har vistats i andra fall, de har inte heller hittat orsaken dock. 

Så svårt att se sin älskade pojke må dåligt och inte kunna hjälpa honom! Hjärtslitande! Goran försöker hålla modet och hoppet uppe, som jag, men det är en utmaning vill jag lova. Tungt… 

 Älskade älskade pojke! Du och dina bröder är det vackraste och mest värdefulla vi har, och min högsta önskan är att du får njuta av perfekt hälsa, perfekt hälsa är vad jag vill för dig, perfekt hälsa… 

,