Besviken…

Jag har varit super pirrig inför idag då “vår” fina röda skulle komma och bli del av vår familj, men… Till min och Karins besvikelse så blev det inte så 🙁
Ann som har lösdriften vill inte att Rex ska ha några broddar på sig eftersom det kan bli skador på de andra hästarna ifall de gruffas i början, det tar ju lite tid för hästarna att lära känna varandra och hitta sin plats i flocken. Anna-Karin som äger Rex vill inte riskera att han skadar sig då det är en STOR häst som behöver jobba upp kroppskontrollen och inte kommer att fixa isen med bara skor. Han behöver broddar åtminstone fram.
Vi har hamnat i ett dödläge…. 
Både jag och Karin förstår båda parter då det handlar om hästarnas hälsa och välbefinnande, det är bara såååå tråkigt… Vi hade sett fram emot det här så! Det här betyder ju i princip att vi inte kan ta hit honom förrän i vår då han inte behöver broddarna länge 🙁 
Det skapar många frågor… Finns lösdriftsplatsen kvar? (det är bara intressant för oss att ha häst här då vi vill ha det som en del av vårt “vardags/hund liv”)
Kommer Rex att finnas kvar, eller kommer det en annan fodervärd som kan ta honom med en gång?

Hade så sett fram emot att pyssla med den här killen 🙁 Ledsen och besviken…