Susan Garrett´s 5 minute formula for a brilliant recall 3.0

Det här är den tredje gången Susan ska ha den här web kursen, jag gick den föregående, 2.0, men anmälde mig igen för att faktiskt vara med och träna denna gång. Jag kände inget behov att vara med och göra övningarna själv eftersom mina grabbar har super fina inkallningar. Jag anmälde mig mer för att lära mig hur Susan arbetar och självklart ta lärdom av henne och få nya roliga lekar som jag kunde dela med mig av till alla mina kursare. MEN, jag har blivit mer och mer besatt av att lekar och grundträning, det har blivit min nya religion mycket tack vara Susan och Silvia.
De senaste 3,5 åren har jag lekt mer och mer med mina hundar och lagt in mer och mer lek på mina kurser. Flash var den som ledde mig in på ämnet då det sättet jag tränade innan inte alls fungerade på honom, men med leken hittade vi ett sätt att kommunicera och lära av varandra. Med den erfarenheten har jag dragit mig mer och mer åt instruktörer som använder sig av leken som det primära kommunikations verktyget. Susan är definitivt en av dem! Hon lägger så mycket vikt vid leken och alla grunder, något jag föll för direkt.
Så, jag anmälde mig en gång till! Denna gång kommer jag att vara en aktiv deltagare och leka loss med mina söner jag med 😀 Jag ska försöka filma det vi gör så mycket jag kan så ni kan hänga med och leka ni med 😉 Vad spelar det för någon roll om mina pojkar redan kommer på inkallning? Att träna/leka med sin hund ger så mycket positiva bieffekter som sträcker sig mycket mycket längre än en fin inkallning. Vi leker ju ändå, den enda skillnaden är att vi nu får serverat en ny lek för dagen som vi kan fokusera lite extra på. Bonusen? Söner som kommer att ha ännu mer värde för sin mamma 😉

, ,