Sagosten

I flytten hit så försvann vår kotte (balans kudden från ikea), och med all action i sommar och höst hade jag glömt bort den. Men när jag rekommenderade luftkudden till mina Pre Sport Puppy deltagare på Hundens Hus så kom jag på att vi inte har en längre!

Hjälte som han är min man hade jag två stycken dagen efter jag nämnde det, men nu är det nyckelpigor istället, de gamla överdragen fanns inte. Gör inte mig något, dom är så så söta pigorna 😉

20111120-190248.jpg
Sååå sööööta! 🙂

20111120-190729.jpg
Ice är grym på pigorna, balanserar fint trots att vi inte har tränat det på så länge.

20111120-190905.jpg
Flashy fick kämpa lite mer och tog det försiktigt första passet någonsin med två kuddar.

20111120-191126.jpg
Lussekatten la in ytterligare ett objekt i balansträningen, det tog en hel del kroppskontroll och balans för att han skulle ta sig vidare på de vingliga pigorna.

Hela eftermiddagen har det varit regn och tråkväder här, så det var ett perfekt tillfälle att ta upp balans träningen igen. Efter det jobbade vi lite på precisionen på tasstargeten i fart, ska ha den i vår och sommar för att experimentera lite med våra kontaktfält på balansen.

Fun fun fun! 😀

,