Funktionella mattor

20111124-174919.jpg
Jag har velat ha dessa super mattor ända sen jag såg dem på mässan för ett gäng år sen, men jag tyckte de så dyra!
Men vilken dröm att ha en matta som suger åt sig smuts och slask redan vi dörren, i allafall för hundägare och barnfamiljer 😉
Vi dammsuger dammsuger skurar och åter igen dammsuger här! Men det är skitit på golvet ständigt ändå… Å ni som känner mig väl vet att jag har fobi för att gå på smutsiga golv, sätter typ aldrig en bar fot på ett golv utan det är tofflor som gäller. Timmen efter det är nyskurat går det väl an, sen åker tofflorna på!
Hjälte som han är min man fixade han att vi kan duscha av gossarna utanför garaget. Slangen är fäst inne i tvättstugan och går ut genom garaget så vi får varmvatten också, lätt att sätta dit och ta av! Så nu kan vi duscha av all lera utanför, torka av utanför dörren och sen, den magiska mattan 😉
Behöver jag säga att det är MYCKET mindre grus och smuts inomhus?
Guld värt!

20111124-180701.jpg
Nu har vi en innanför ytterdörren…

20111124-180739.jpg
och en innanför altandörren… Superskönt!

Om ni som jag alltid velat ha dessa mattor men tyckt att de var dyra, passa på att ta er till Claes Ohlson snarast, de säljer ut dem i beige, 150 x 75 cm för halva priset! 379:-
De svarta i samma storlek kostar 750:-

Men skynda skynda, de håller på sälja ut just denna storlek för att de inte säljer, storsäljarna är 50 x 75 cm och 100 x 75 cm. De är fullt pris på dem, både i svart och beige.