Joggingrunda och lite vila i solen

För tre veckor sen kom jag och Jessica överens om att vår hälsa inte är som den ska riktigt, ett gäng extra kilon, dålig kondition, svag och ont i kroppen… Ja ni hör ju, låter ju som två gamla tanter istället för två tjejer i trettioårsåldern! Så vi gjorde en deal med varandra, en livsstils förändring som successivt kommer att förbättra på hälsan. Så, ett av målen var att börja med någon form av fysisk aktivitet för väcka upp kroppen igen. Jag valde det som låg närmast till hands för mig, något där jag inte behöver passa tider och som jag kunde ha med pojkarna på. Springa såklart! Jag har ju försökt mig på att springa förut men mina hälsenor och onda kropp satt stopp för det. Men jag gjorde ett till försök, och denna gång har det faktiskt fungerat, jag känner av både hälsenorna och ömheten i kroppen, men det fungerar hittills. Nu har jag sprungit med mina grabbar fyra gånger i veckan i tre veckor, vi är idag inne på vecka fyra och har precis avverkat första joggingrundan för denna vecka. Det känns riktigt bra och jag känner hur min ork blir bättre och bättre, jag hoppas det här kan bli en del av mitt liv nu. Efter rundan i skogen la sig pojkarna och vilade och njöt av höstsolen medan husse damsög bilarna och jag damsög huset. När de hade vilat någon timme hade vi ett lekpass på A-hindret och sedan blev det vibben för hela bunten medan jag tog mig en välförtjänt dusch 🙂 Resten av dagen blir vila för mig då jag går på nattskiftet ikväll, så kvällpromenaden står husse för.

Ha en underbar eftermiddag och kväll allihop!

20110926-022442.jpg
Syns det vem som springer mest i skogen? 😉

,