Förutom migrän är allt great!

20110628-031338.jpg

Igår var jag på fötter sen sju på morgonen till sena kvällen, klockan halv tolv däckade jag och var totalt medvetslös fram till morgonstund. Det första jag gjorde när jag klev upp var att öppna altan dörren och släppte ut pojkarna som flög ut och upp i backen av glädje. Medan dom lekte och utforskade baksidan fixade jag iordning deras frukost. När de var mätta o magen begav vi oss ut i skogarna för att utforska lite, men först ned till Oliver och Amon i hästhagen för att gosa lite. Jag har blivit totalt kär i dessa hästar, de kommer springande varje gång vi kommer!
Efter två timmar i skogen kom vi hem till lugnet och fågelkvittet där jag njöt av min frukost efter en låååång svalkande dusch. Grabbarna stack direkt ut på baksidan igen efter att ha tömt båda vattenskålarna.
Wow, vilken morgon!
Bra morgon och förmiddag, mindre bra dag… Jag fick världens migrän 🙁 Har legat nedbäddad i sängen och inte kunnat göra någonting de senaste timmarna.
Hoppas det går över snart så jag kan njuta av de nya utemöblerna Goran har köpt! 😉

20110628-031451.jpg
Flash & Ice (speciellt Ice!) passade på att klättra i berg så mycket som möjligt under vår morgon hike, Snooby och Lucky höll sig på mark nivå med mig i stället 😉

,