Tävlingshelg i Fagersta

Helgen började inte alls bra, min sträckning i vaden blev ännu värre under första loppet vilket gjorde att jag gick av planen när jag och Lucky missförstod varandra och diskade oss, ville inte “slösa” vaden på ett diskat lopp (som jag annars gillar att använda till utvärdering genom att utmana dem extra). Kände mig uppgiven och funderade på att åka hem och strunta i att tävla då det gjorde så ont i vaden och jag var ganska säker på att det skulle bli stora problem att kunna springa och hinna placera mig där jag behövde vara. Å visst var det så i några lopp… Men, jag valde att stanna kvar och göra mitt bästa efter ett samtal med Goran, och det är jag glad för! Lördagen slutade i dubbelvinst för Ice och Lucky tog en andra plats efter lillebror i hopploppet! 😀 Söndagen så fortsätter Lucky Luke att imponera med att dra till med en till nolla och andra placering och gick därmed upp i hoppklass 3!!! Min älskade 9-åring som endast fick hänga med och träna och tävla för skojs skull för att han ville såååå gärna, är nu uppe i klass 3! Med tanke på hur kort tid han har tränat (han är ju nybörjare!) och hans ålder så är jag mycket imponerad av min lilla lurvpelle, jag är SÅ STOLT! 😀

Sammanfattningsvis gav helgen 4 pinnar, 2 vinster och 2 andra placeringar, duktiga duktiga pojkar!

20110516-120138.jpg
Ice har inget problem med passiviteten heller 😉