Ice trixar OCH belönar ;-)

Är man påhittig och smart kille så é man 😉 Ice gillar hans “lura av matte leksaken” lekarna vi brukar leka hemma. Han kommer och lägger en leksak i knät, försöker sedan genom olika trix att få mig att ge tillbaka leksaken till honom. När han väl fått tillbaka den, ger han mig (eller husse) den igen och börjar och leta trix igen, ofta kör han med sitt “kissa” trix där han lyfter upp ena bakbenet mot en vägg eller en möbel eller det som nu är närmast. Ibland är varken jag eller husse på lekhumör eller vi kanske inte har tid bara, ja, då kör han hela proceduren själv. Lägger ut sin leksak, gör ett trix (och när han är nöjd med sin prestation ;)) ja, då attackerar han sin lön, ofta med ett rävhopp. Han är SÅ söt! Här fick jag med på film…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TBU-tpMmw6k&w=480&h=390]