Husköp=ändrade planer

Vi har hittat vårt hus! Inflyttning 27 juni 😀

Det blev ett Älvsbyhus, en enplansvilla på 121 kvm men 37 kvm garage och 3100 kvm tomt i Gudö. Vi är totalt överlyckliga!!!!!
Första projektet blir att lägga gräsmatta på framsidan av huset så vi får en liten egen träningsplan, sen ska vi bygga staket runt hela tomten så hundarna kan springa fritt. Massor som ska göras vilket betyder att vi har bestämt oss för att ställa in vår resa till Slovenien. Jag får vänta med att gå kurs för Silvia Trkman helt enkelt, nu vill jag njuta av sommaren i vårt underbara nya hem!!

Nu kan jag äntligen beställa A-hindret och balansen också 😀 Det är de enda hindrena jag inte kunna ha i ridhuset, men nu har vi ju tomt de kan stå på! Kanske blir en mur också, vi får se… Hur som helst känns allt som en dröm, en dröm som blir sann, jag har svårt att förstå det. Vi har köpt HUS & TOMT!!!!

Det bästa av allt för både mig och Goran är att vi kan ge våra fyra söner allt detta, stora öppna ytor de kan busa loss på bäst de vill!