Flashy är grym!

Igår natt gick vi upp 03.30, satt i bilen 04.00 på väg mot Rättvik och tävla. Var inte säker på om jag skulle åka överhuvudtaget, är sjuk och borde egentligen vila, men jag kunde inte låta bli att åka bara över dagen. Jag struntade i dag två då det bara var ett enda lopp kvar att köra, Lucky´s agilitylopp.

Var inte riktigt på topp men gjorde mitt bästa ändå, och Flash, jag han gjorde riktigt bra ifrån sig! Tre lopp, tre nollor! Två pinnar fick han med sig hem, en hopp och en agility, tredje loppet hamnade han precis utanför pinnplats, 6 pinnar, han kom 7:a. En pinne kvar nu, sen går han upp i trean! 😀 Det var riktigt nära igår, riktigt nära! Älskar att tävla min bruna, han är så glad och mysig och tycker att de är döhäftigt att tävla, han bara njuter, och gissa hur underbart det känns för mig med tanke på hans bakgrund! LOOOOOVE HIM!!!!

Ice var inte i form, gjorde fina lopp men rev hinder, inte likt honom. Han har varit väldigt duktig med att inte riva på sistone så det var lite snopet. Men man kan ju inte vara på topp alltid 😉 Passade på att få till snygga konatktfält, testa att bara skicka in honom i slalomen och lämna honom helt, sånt som vi gör på träning men jag är för feg för att testa på tävling 😉 Så det var ju kul, han är säker och superduktig på det han gör.

Lucky gjorde ett fint hopplopp men rev ett hinder och andra loppet diskade vi oss när jag skickade upp honom till slalomen och han tog hindret som stod precis bredvid, nu har vi en massa roligt att träna på igen 😀

Imorgon bär det av till ridhuset där vi ska träna på allt som gick snett, FUN FUN FUN!!!