Lata dagar

Jag kommer inte ihåg senast jag var SÅ HÄR ledig, hela veckan jag inte haft någonting in planerat förutom ridhusträningen mån-fre 10-12. That´s it!!! Hur lugnt och skönt som helst, efter träningen har hundarna sussat sött hela eftermiddagen så jag & Goran har bara slappat i princip. Har känt mig som en riktig lyxfru hela veckan! 😉 Tänk om man kunde ha det så här alltid, bara göra grejer med hundarna och pyssla lite hemma, det skulle definitivt kunna bli en vana det!

Vibratorplattan har gått varm den, är inte någon av hundarna på den så har jag eller Goran legat och vibrerat istället, hur skönt som helst! Det var en alldeles helt underbar investering, ångar det inte en minut. Hundarna har legat på den efter agilityträningen (Snooby efter uppletande i djup snö!), så fort vi har kommit hem från dagens “stora pass” så har de fått legat en kvart var, sen har jag parkerat mig på den 😉 Känns väldigt lyxigt måste jag säga.

Ice & jag på plattan tillsammans, lite återhämtning efter mycket spring i ridhuset 🙂

Nu är det bara helgen kvar, måste faktiskt sluta lata mig och göra en ordentlig storstädning och tvätta innan jag åker på måndag. Goran´s pappa kommer hit och bor här medan jag är i California, då måste det ju vara fint här hemma, fint hem för fin “gubbe” 😉 Hoppas även han kommer att gilla vibrator plattan, tror den kan göra mycket gott för honom.

Jag börjar bli måttligt nervös inför resan, jag har aldrig flugit förut (ja jag är rädd!) men Johanna har lovat att hålla mig i handen 😉 Gud va kul vi kommer att ha, tre hela dagar med bara en massa tränings freak, tjohoo!!! Vi är anmälda på nästan alla (om inte alla) föreläsnigar och workshops som Ken Ramirez har, ett ruskigt intressant ämne han ska både föreläsa om OCH ha en workshop i är “concept training”. Blev helt såld jag när jag hörde hans korta föreläsning han hade här i Sverige för ett par år sen (här har Fanny Gott bloggat om concept training). Ska bli såååå spännande!!! Sen får vi se var vi hittar på resten av tiden i CAAAAAALIFORNIA!!!! 😀

,