Hemma!!! :-)

Vilken resa vi har gjort!!! Å vad vi har hunnit med, trots att jag varit i säng innan åtta-nio varje kväll. Som en riktig pensionär! Hahaha! 😉
Sista dagen var riktigt häftig, vi var med på inspelningen av The Tonight Show med Jay Leno. Vilken fest!!!! Läcker komiker innan, även Jay kom ut och hade “uppvärmning” med publiken. Grymt band som spelade riktiga klassisker, det var party helt enkelt! 😀
Kvällens gäst var ingen mindre än Jason Statham, som spelar i bland annat Transporter och Crash. Kunde ju inte bli bättre, både Transporter 3 och Crash är några av mina favvo filmer!
http://widget.nbc.com/videos/nbcshort_at.swf?CXNID=1000004.10045NXC&widID=4727a250e66f9723&clipID=1276643&showID=1
 

Resan hem var jobbig, först ställer de in vårt plan från LAX i California till JFK i New York, utan att meddela oss!!!!!! Morr… Det var ett snöoväder som ställde till det.
Som tur var gick Johanna ut på nätet för att boka om min mat till vegetariskt (så omtänksam och go, hon har tagit hand om mig hela resan!), då ser hon att vårt flyg är inställt. Panik!!!! Jag måste hem, kan inte vara utan Goran och hundarna längre!!!! Johanna tog tag i saken och fixade efter mycket om och men att vi fick åka ett flyg som gick två timmar tidigare, så vi kom i alla ifrån LA, men sen kom nästa problem… Flyget från New York, skulle det lyfta eller ej, vädret var så pass illa att 80-90% av alla flyg ställdes in. Vårt skulle lyfta, men det blev över två timmar försenat. Väl i luften var jag livrädd de första två timmarna, men sen lugnade det (vädret) ned sig och resten av resan helt ok. Väl i Köpenhamn kommer nästa problem, dom har något fel på incheckningen, det går inte att göra något. Nä! Nu får det vara nog, jag vill hem!!!!
Helt plötsligt går det att checka in, men mitt plan kommer inte… En timme försenat. Suck!
Jag är trött, hungrig och saknar min familj, och jag är minst sagt trött på flygplatser. Pensionären behöver lite lugn och ro 😉

Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, på Arlanda står Goran och min älskade bruna!
Gorans pappa och resten av gänget väntade i bilen utanför. Vilken lycka! 😀

, ,