Ny bok för nattskiftet

I fredags träffade jag mina underbara kollegor Cilla Danielsson, Linda Bodin & Emelie MereniusHundens Hus, de hade möte och jag kom in för att fotas inför den nya hemsidan, guuuud vad jag såg ut?!?! Är jag verkligen så tjock var det enda jag tänkte, jösses! Hahaha! Ja, det går ju inte att undgå att jag lagt på mig en hel del senaste åren, jag får hänga med Flashan på diet 😉

I alla fall, Cilla hade en massa nya filmer om olika ämnen och en bok som fångade mitt intresse med en gång, “CHASE, managing your dog´s predatory instincts”. Eftersom jag har en hel del Antijakt kurser och jag & Cilla har planer på en Antijakt DVD så vill jag självklart läsa den och se om författaren Clarissa von Reinhardt har några nya infallsvinklar & övningar vi kan använda oss av. Så, det kommer att bli min nya “nattskiftsbok” 😉

,