Kari besök

Gav goda nyheter, Ice är färdigbehandlad 🙂 Kari tyckte Ice hade perfekt hälsa, från det mentala till den fysiska, precis så vi upplever det också. Vår lilla Isblå är bara perfekt, finns liksom ingenting vi skulle vilja förbättra eller ändra, han är bara perfekt! 😀
Snooby blir bara mysigare och mysigare, mer lekfull och lättsam, han har verkligen förändrats mentalt men har en del kvar att förbättra fysiskt. Han vill mer än vad kroppen fixar som Kari så väl uttryckte det. Fortfarande lite stelhet och hälta kvar om vi leker frisbee för länge exempelvis, dock går det över på någon dag nu där det förut tog tre fyra dagar innan han blev bättre, så framåt gå det definitivt.
Lucky har i princip ingen stelhet kvar alls, trots mer agilityträning och fysiskt aktivitet än förut, han har blivit MYCKET bättre! Han är gladare, busigare och tar för sig av livet på ett helt annat sätt nu, precis som Kari sa att han skulle 🙂 Det gör mig SÅÅÅ lycklig över att se hans enorma förändring till det bättre!
Jag, Goran & Flashan fortsätter vår resa vi med, snart kommer de nya dropparna… 😉