Genialt Sandra, genialt!

Bästa pocket toyen ever!! Skönt och mjukt handtag för dig att hålla i, mysigt och gossigt fårskinn för hunden att gripa tag i, PLUS... du kan fylla den med hundens favoritgodis!

En ny leksak är uppfunnen, och jag bara ÄLSKAR den! Som jag sagt förut så är pocket toysen mina absoluta favoriter, man kan alltid ha med sig i en fickan 😀 Men för vissa hundar är ju inte kamp något som de går i döden för direkt, som min Ice var från början exempelvis, han älskade att jaga ifatt leksaker men såg ingen vits i att riva och slita i den med mig. För sådana “problem” (i min värld är det ett problem om hunden i fråga inte uppskattar alla former av belöningar) har jag ju min & Flashans kurs “Lördag hela veckan” där vi går igenom olika tips och trix hur man tränar & leker fram en belönings tokig hund. En av leksakerna som har varit till stor hjälp är Sandras belöningspåsar som man kan fylla med hundens favoritgodis och sen låta den jaga ifatt och så småningom gripa för att få husse/matte att öppna påsen och bjuda på en del av innehållet. Nu har Sandra även gjort pocket toys i belöningsficka format!! Så när väl hunden har fått upp jakten och börjat kampa så behöver man inte längre de större/längre varianterna utan kan lätt fortsätta att bygga upp kampen med den lilla smidiga pocket toyen. Och självklart när hunden kampar för glatta livet behöver man ju inte längre ha mat i den (fast det är ju alltid trevligt att variera hur man belönar ;)) utan kan lägga i en pipis (vilket brukar uppskattas av de flesta fyrbenta ;)) eller bara använda den som en vanlig pocket toy helt enkelt. Är det inte underbart?!?! 😀 I JUST LOOOOOVE IT!!!

Redo att fylla med din hunds absoluta favoritgodis! Stoppa den i fickan och du har de bästa förutsättningarna till att belöna din hund 😀