Baksätet på min bil

Är fullt! Fullt med hund prylar, allt från leksaker, vattenskålar, frolic påsar, till två stycken hopphinder som jag har tagit med mig från ridhuset. Planen är att bara kunna slänga upp dom vart som helst och öva lite handling på, finns massor man kan göra med bara två hinder! Igår satt jag upp hindrena på gräsmattan där vi brukar vara och träna och leka. Nästan tre timmar blev vi ute! Men då lekte jag också med Snooby, hjälpe Marie litegrann och började lära Blinka (Ice kullsyster) grunderna till några handlings manövrar. Men jag och grabbarna hann ändå med att fila på en hel del 🙂

Forced frontcross
Twist
Tysken
Backlap
Bakombyten

Ett effektiv träningspass! Funderar på om jag ska ta med mig två hinder till och ha i bilen, med fyra stycken kan jag ju träna det mesta 😉