Sugen på lite nosarbete?

Jag har inlett ett samarbete med underbara Karin Strandberg och hennes företag Dogma där jag nu kommer att ha en kurs i luktdiskriminering, så är du sugen på att få lära dig lite om hur du kan aktivera och jobba med din hunds nos så finns det ett fåtal platser kvar 😉 Anmäl dig här!

Luktdiskriminering/Eget objekt

Nu kan du få hjälp av din hunds utmärkta nos att hitta just din utvalda sak samtidigt som hunden får en lysande aktivering! Kan det bli bättre? Kanske är det de där nycklarna man aldrig hittar just då man har bråttom ut man vill ha hjälp med att hitta, tofflorna man så gärna vill finna då tårna är frusna eller är det kanske skogens guld – de utsökta kantarellerna – som din vän kommer att hjälpa dig med? Välj det objekt du vill lära din hund att hitta och häng med på en ovanligt rolig kurs!

Ni får här lära er grunderna i luktdiskriminering och kan därför också träna vidare hunden på egen hand att kunna markera specifika lukter.
Ett kort intro i klickerträning görs, men det går utmärkt att arbeta utan klicker.Mer info om klicker här >>
Vi är glada att samarbeta med duktiga Kickan Allendes från K9 Canine som håller denna kurs!

NÄSTA START:
Kursdatum:
Lördagar; 13 november + 27 november + 4 december
Tid: 16.30–18.00 (dvs 1,5 tim/gång)
Plats: I lokal vid Tessinparken, Gärdet.
Instruktör: Kickan Allendes
Kontaktperson: Karin Strandberg
Pris: 1450 kr.
Välkommen med din intresseanmälan! Vi hör av oss med mer information, platsåtgång och eventuell restlista inom kort.