Kravlat i gräset

Oj oj, jag har mycket att lära… Har kravlat i gräset inte en utan två gånger idag! Vet inte vad det är med att springa med Ice men jag blir så stressad! Är ju van med Flash där allt känns så bekvämt och sansat 😉 Men Ice har ett mycket längre steg och är snabbare vilket göra att jag blir jätte stressad och tror inte att jag ska hinna, men det visade ju sig faktiskt att så var inte fallet, bara min känsla. När jag tog det lite piano så fick vi till riktigt fina “lopp”.  Hoppas bara jag håller mig på fötterna imorgon 😉

Veronica var en riktigt duktig instruktör som gav mycket feedback och tips på hur jag skulle förbättra min handling, det kändes tryggt med alla råd då det märktes klart och tydligt att de kom från en massa erfarenhet. Henne går jag gärna kurs för igen 🙂

Efter kursen fick min älskade isblå ta en liten promenad med Veronicas hundar och busa loss lite innan vi satt oss i bilen för den låååånga bilkön hela vägen hem… Pust! Nu är jag trött, men ser fram emot morgondagens övningar 🙂

Isblå är så duktig!

, ,