Lyx

Vilken lyx det är att kunna träning inomhus när det är tråk väder ute! En och en halv timme effektiv träning blev det för Lucky, Flash, Ice och mig 🙂 Lucky börjar bli jätte duktig han med och jag funderar starkt på att starta honom med så fort vi fått ett par chanser att träna på balansen och A-hindret också, det är det enda som saknas just nu. Att få tävla en till hund kommer bara att ge mig mer erfarenhet då alla tre är väldigt olika att springa med, olika styrkor och olika svagheter. Han tycker det ju är såååå kul! Tror han är den som älskar det mest 😉 So what om han är 8 år, vi kan lära oss massor tillsammans flera år framöver. Får se hur han känner fysiskt, i början när han fick vara med och träna så blev han stel efter och då gav jag lite upp tanken på att träna honom på samma sätt som Flash & Ice. Men på sista tiden har jag inte sett någon stelhet efter träning, bara en gladare Lucky!! Så nu har tanken tänts igen, kanske ska tävla Lucky också? I så fall blir det nån gång i sommar… Time will tell 😉

Vi tränade på en hel del, la till verbala signaler däcket och gungan, tränade på “tajt” och “fram” på däcket, vill att de ska lära sig detta på alla hinder, och så blev det lite olika kombinationer och självklart kontaktfältsträning.

Vi såg ut som ett gäng skit grisar när vi åkte därifrån! Vilket betyder att vi röjt loss ordentligt och haft riktigt kul 😉

När vi kom hem blev det en god lunch och efter det en tupplur, lediga dagar är underbara, vilken lyx! 😀

Nu till gymmet och svettas lite, pump står på schemat…

Älskar agility!

, ,