Månadens trick, är du med?

Vad sägs som att hänga med och träna in ett nytt trick i månaden, i slutet av månaden läggs resultatet upp här på bloggen i form av bild eller filmbevis (om du vill förstås, annars går det bra att bara skriva och berätta, eller inget av det, jag är nöjd så länge du aktiverar, tränar och har kul med din hund!). Jag kommer att träna in ett nytt trick varje månad och filma och berätta hur jag gått till väga, sen är det upp till er att försöka själva hemma 🙂 Är du med?

Varför detta då? Jo, jag kommer att behöva en hel del tricks till min & Cillas nya DVD (som vi även behöver andra hundar till 😉 ) Plus att jag behöver lite häftiga trick till vår frisbee träning. Så, vi börjar med något riktigt lätt som precis alla kan lära in, 8:an mellan benen som även kan utvecklas till slalom mellan benen. Eftersom alla inte är med i “shaping” svängen så kommer jag att variera hur jag tränar, från att locka till att shejpa. Hoppas ni är med och har kul med era fyrbenta vänner, som sagt så börjar jag med riktigt lätta tricks så ni hinner bli lite varma i kläderna 😉 Här är då mitt första tips på ett lätt tränat trick, det kan självklart utvecklas och användas i allt från att värma upp hunden innan annan aktivitet som till ett freestyle eller disc dig trick.  Här kommer Ice första introduktion till 8:an…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8-0IXk498KU&hl=sv&fs=1]