Bajsätare?

Min lilla Flashy har sen han var liten ätit skit ute, ordentligt irriterande! Har blivit förbannad på honom när jag jag tagit honom på bar gärning men gossen har fortsatt ändå… Morr! Han har även haft en ganska känslig mage och till och från haft diaréer. Eftersom Kari (homeopten) hjälpt Flash att bli av med sin allergi så ringde vi upp och frågade varför han åt skit och vad vi skulle göra åt hans känsliga mage. Kari förklarade att det inte stod rätt till med Flashs tarmflora, han behövde mjölksyrebakterier tillsatt i sin dagliga kost för att stabilisera upp tarmfloran. Redan första veckan märkte vi en förändring, hans sökande efter skit försvann, veckan efter det kunde han till och med “stöta på en hög” men välja att gå därifrån. Inte alltid men ofta. Vi såg även ett program på TV där en hund hade samma tendenser som vår Flash där de började ge henne banan dagligen och det hjälpte denna hund. Så vi gjorde ett försök och började även att ge Flashy banan dagligen. Helt otroligt så har han inte ätit något äckel ute på ett par veckor nu, han har inte varit dålig i magen heller sen vi började med mjöksyrebakterierna. Vi är minst sagt nöjda! Nu är hans kur mjölksyrebakterier över men den dagliga bananen står alltid menyn  🙂

Jag mår numera bra i magen 🙂