Kistamässan

Efter en långpromenad med pojkarna så åkte vi till Kista för att kolla på agilitytävlingarna på Husdjursmässan. Idag var det klass 2 som tävlade, gissa om jag blev sugen! Tror faktiskt att Flash hade klarat av att tävla redan  nu men jag var för sent ute med anmälning, när jag faktiskt började fundera på det var under Älvsjömässan, och sista anmälningsdagen var dagen innan 🙁 Det var en ganska lugn och trivsam miljö så jag tror att det hade varit den perfekta introduktionen för min bruna pojke. Men vi tränar vidare och satsar på 24/4 istället 😉

Här är i allafall en liten film med Ninnie Lindvall & Kate där de springer ett felfritt fint lopp, jag lärde känna Ninne under Bob Baileys Teching Workshop där vi tränade hönor i agility istället!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ghofhhYnKPA&hl=sv&fs=1]