Luna

Är det någon som är intresserad av en arbets eller tävlingshund? Luna 3,5 år ska omplaceras till ett hem där det finns intresse för träning och möjligtvis tävling då hon har en outtröttlig vilja att jobba och lär sig blixtsnabbt! Så känner du någon eller är du någon som älskar att träna hund och har höga mål och ambitioner så är Luna den rätta hunden att satsa på. Hade jag inte 4 jyckar själv som tar upp all min tid, eller om jag inte behövde jobba så mycket och hade mer tid för träning hade jag tagit henne själv och tränat och tävlat henne i agility. Men tyvärr har jag inte den möjligheten nu så därför vill jag hjälpa till att omplacera Luna till ett aktivt hem där hennes STORA träningsbarhet uppskattas och älskas. Det förtjänar denna absolut häftiga hund!

Läs mattes annons nedan…

Luna är blandras mellan Border Collie, Labrador och Golden. Ser ut ung. som en Tollare i kroppen. Hon är en helt frisk, kärleksfull och fantastisk tjej på 3,5 år som bor med sin mamma och ytterliggare en tik. Hon vill komma till en familj/person med mkt tid för henne och som har tidigare erfarenhet av hundar, gärna med träningsintresse då det är en väldigt arbetsvillig hund.

Helst ska det finnas ytterliggare en hund i familjen eftersom hon är van vid detta, hon är även kattvan. Luna fungerar bra med alla människor och även med andra hundar fast hon är försiktig i början när det gäller andra hundar.

Går bra att ha lös, drar ej på vilt, tycker om att bli ompysslad och få klorna klippta, bli badad, borstad o.s.v. Luna är van att få gå långpromenader i skogen varje dag.

Hon går på kommunens hunddagis i Västerhaninge och ev. kan den platsen behållas om den nya ägaren bor i närheten, dagisplatsen kostar 700 kr/mån.

Jag omplacerar helst Luna hos ngn som bor i närheten eftersom det blir smidigare att göra en mjukomplacering och att sedan hålla kontakten. Tänkte att man inledningsvis kan låna henne på helgerna och när allt fungerar utöka tiden. Jag ställer naturligtvis upp som hundvakt vid framtida behov. Om du är intresserad maila och berätta vad du kan erbjuda Luna. Luna är inte under 12 veckor, hennes id-nummer är AH1850.

Annelee mejl: hallonblad71@hotmail.com

Luna