Kontaktfältsträning

Eftersom vi bara är nybörjare inom agility så har jag efter mycket om och men bestämt mig för att träna 2 på 2 av på kontaktfälten. Till en början tänkte jag träna in running contacts men känner att jag inte har tillräckligt med tid att få till det ordentligt, 2 på 2 av känns lättare att få till och kunna träna lite varsomhelst. Känner mig inte beroende av agilityhinder för att träna in den färdigheten. Jag har faktiskt tränat in det på en möbel hemma 🙂 Så när jag väl började på kontaktfältshindrena så visste de vad de skulle göra, så nu har jag börjat lägga in fart vilket jag inte har kunnat göra hemma. Träningen går framåt för varje pass vi kör, idag kunde jag springa vidare och de stannade ändå i 2 på 2 av position och inväntade frisignalen OK, förutom ett par missar såklart 😉
Så här långt har vi kommit…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5jDE67HBg8o&hl=sv&fs=1]