Nytt år, nya kurser!

Året närmar sig sitt slut och det sista kurserna för i år är igång. Nästa år kommer att bjuda på en hel del nytt, bland annat kommer jag att starta en helt ny valp & unghundskurs för hundägare som satsar på ett aktivt hundliv med träning & tävling i sikte. Läs mer om Pre Sport Puppy som redan ligger på hemsidan 🙂
Sen kommer det att bli Agilityhandling kurser! Ser jag verkligen fram emot! Dessa kommer att fokusera på att bygga upp ett handlingsystem som sedan kommer att användas att styra hunden på banan, jag kommer att lägga upp träningen så att mycket av träningen kan göras utan hinder eller  med bara ett till två hinder så alla kan träna hemma. Precis som jag har gjort 😉
Håll utkik på hemsidan för dessa otroligt roliga kurser som kommer att hjälpa er att bli ett riktigt tajt team på agilityplan!

Go Flash!