Tuff helg

Underbara Ice :)

Underbara Ice 🙂

Går av nattjobbet fredagmorgon, efter en lång och skön dusch iväg till Hundens Hus för ett möte med Kalle & Cilla. Filmredigering stod på schemat! Efter det var det dags för en privatträning, och efter det Lördag hela veckan med Besöks & Terapihundsgruppen. De fick sedan stå ut med mig resten av helgen då vi skulle gå igenom ämnen som passivitet, cirkuskonster och burträning. Som vanligt blev det även andra grejer som slank med, bland annat apportering 😉 Mycket jobb och lite sömn med andra ord, men kul hade jag och min trogne medarbetare för helgen, den underbara lilla Ice 🙂 (som inte är så liten längre!) Han är numera van att assistera på alla möjliga kurser och utbildningar, han började sin karriär tidigt, va ju bara 8 v första gången han var med på Lördag hela veckan!