Älskar Manners Minders!

Vilken genialisk uppfinning! Jag är helt slut efter en vecka full av jobb, både dag och natt… Har inte en uns energi kvar till att träna pojkarna som är smått uttråkade efter endast de vanliga promenaderna, för mycket mer än så har det inte blivit denna vecka. Men, jobba för middagen kan de ju alltid göra 😉 Det enda som krävs av mig är ju att studera hundarna och endast trycka på fjärrkontrollen när det bjuder på något jag gillar, så det blev en hel del targetträning, backa, kroppskontrollsövningar, sitt, ligg, stå, och med Ice la jag in apportering 🙂 Ren geniövning alltså, de fick jobba helt själva, inga signaler från mig. De fick använda sin kreativitet helt enkelt! De fick 15-20 min var och göra sitt bästa för att komma åt middagen genom önskvärda beteenden. Nöjda och belåtna efteråt och jag kan släppa mitt dåliga samvete för brist på träning de sista dagarna, kan de bli bättre? Jag är nöjd i alla fall!
P9260010