Lång dag

Det blev en lång dag igår, mycket hände. Trond kom förbi och hälsade på innan han for vidare med Tim till Finland, han fick se Hundens Hus lokaler, träffa personalen (och alla personalhundar!) kika på instruktörsutbildningens kursplan osv… Superkul att träffa honom igen, hoppas det inte dröjer länge tills nästa gång 🙂

Mitt upp i allt kaos kom Eleonor tillbaks till Stockholm med lille Ajax, det blev ingen mjukstart för gossen direkt! Ett tiotal hundar på kontoret, instruktörselever och deras hundar, agilitykurserna på kvällen… Men då hade jag, Flash & Ice hand om det lilla livet och vi spenderade nästan hela tiden själva på kontoret. Vi var endast ned korta stunder och kikade på vad nyblivna matte Eleonor pysslade med 😉 Även mina gossar var helt slut när vi kom hem runt 22-tiden, det följde med husse och sina storebröder på en liten kvällsrunda sen var det tack & godnatt!

Jag & lille Ajax :)

Jag & lille Ajax 🙂