12 pinnar!

Nu så! Nu är Flash upp i 12 pinnar 🙂 Jag började med att dela upp det i 2 set av 6 pinnar med ca 1,5 m mellanrum. Efter ett par repetitioner av det tog jag bort mellanrummet och satt ihop alla 12 pinnar, Flash klarade hela slalomen på första försöket! En imponerad matte slängde sig i gräset för att leka med sin duktiga kille 🙂 Något jag snabbt upptäckte dock var att det genast blev svårare för Flash att hitta rätt ingång när hela slalomen var uppställd, när vi har 4 eller till och med 8 pinnar är misstagen relativt få, men när jag satt upp alla 12 blev det svårt. Men när han väl hitta rätt ingång så tog han sig igenom hela slalomen 80 % av gångerna, så nu måste vi öka antalet lyckade ingångar vi 12 pinnar också.
Lilla Ice är fortfarande på 2 portar men vi vinklade upp pinnarna en hel del idag, till en början var det svårt då han missade den första porten när vi jobbade med svåra ingångar, men gossen är ju ett geni och löste det efter några minuter 😉 Han springer snabbt igenom portarna och hittar riktigt snygga ingångar trots att jag vinklade upp och gjorde det svårare. Han börjar även läsa mitt kroppsspråk och föjla mina signaler riktigt bra trots att han är så snabb, pojken kommer att gå långt! Han är ju bara 6 mån och har redan kommit en bra bit på vägen 🙂

Trots min ringa ålder jobbar jag även som lärare... Matte klarar sig inte själv så jag assisterar ;)

Trots min ringa ålder jobbar jag även som lärare... Matte klarar sig inte själv så jag assisterar 😉