Skott & ljudrädd/känslig?

Innan vi vet ordet av är jul & nyår här igen och raketer & smällare är ett faktum. Rädda och ångestfyllda hundar som inte ens vill gå ut och gå längre utan helst ligger i något hörn hemma och trycker. Låter det bekant? Eller har du en hund som är rädd för åskan? Det behöver inte vara er vardag, det går att göra något åt!

Skott & Ljudträningskurs startar redan nu i sept så ni hinner träna på att vända associationen till det otäcka ljuden tills i slutet av året när det brukar vara som värst. Läs mer nedan…

4 kurstillfällen
1 x 2 tim teori
3 x 1 tim praktik

Har du problem med en rädd och ångestladdad hund när det närmar sig påsk, jul, nyår och andra högtider då smällare och raketer hör till vanligheten? Eller är det kanske åskan, stökigare stadsmiljöer där alla möjliga höga ljud kan förekomma som är problemet. Vad det än är så finns nu möjligheten att hjälpa hunden till andra associationer så de får en annan förväntan på de plötsliga smällarna/ljuden.

Denna kurs lämpar sig även för valpar/unghundar/hundar som ännu inte reagerar med stress och rädsla, för att hålla det så. Den kommer då att verka förebyggande istället för de som redan är berörda då vi jobbar åtgärdande.

Kursen är upplagd 1 gång i månaden så det finns gott om tid att kunna jobba på varje steg och på så sätt successivt vända hundens känsla och förväntningar inför olika ljud.

Så ge dig själv och hunden en chans att slippa all stress och ångest vid till exempel jul och nyår som ska va en tid för glädje! Max 6 deltagare

Kursstart: lör 19 sept 15.00-17.00 (inomhus)

Resterande datum:
sön 20 sept 13.00-14.00 (inomhus)
sön 18 okt 13.00-14.00 (utomhus)
sön 15 nov 11.00-12.00 (utomhus)

Kurspris: 1100:-

Först till kvarn!!! Anmäl dig på hemsidan och investera i din hunds välmående!