Lärt mig en läxa!

“Less is  more”stod det till slut på tavlan, Bob menade på att har du redan ett bra beteende så finns det ingen anledning att fortsätta träna, träna, träna… Less is more! Få repetioner åt gången räcker till att underhålla beteendet, det fixande min “partner in crime” Trond galant, men icke jag! En gång till, bara en gång till, fick Trond höra om och om igen. Jag såg hans min varje gång, aj aj aj, men visst skulle jag bara en gång till ändå… Hmmm! Det slutade med att Trond hönor gick som klockor medan i alla fall en av mina blev sämre och sämre… Autsch! Till slut insåg jag att jag måste ändra MITT beteende, sluta i tid! Utvärderingen av hönorna gick ändå bra, inte tack vara mitt övertränande, men ändå, ett misstag på den ena hönan kostade det dock. Hur som helst har jag lärt mig min läxa 😉 Kunde inte haft en bättre träningspartner än dig Trond, tack vännen!

Tar emot mitt utbildningsbevis av Bob :)

Tar emot mitt utbildningsbevis av Bob 🙂

Min träningspartner Trond tar emot sitt utbildningsbevis av Bob :)

Min träningspartner Trond tar emot sitt utbildningsbevis av Bob 🙂