Kvällsgodis och frukost

Flash och Ice fick följa med och jobba natt medan Snooby och Lucky stannade hemma och höll husse sällskap. Jag tog med en påse mat till grabbarna så de kunde få lite kvällsgodis och frukost till morgonen. Tog tillfället i akt och tränade lite medan det var stillsamt på bygget, Flash fick träna på att slicka sig om munnen och Ice lärde sig att snurra runt 🙂 Gick så bra med kvällsgodiset att jag kunde lägga in signal på Ice snurrande, eftersom han snurrade åt vänster så blev “vänster” signalen. När han lär sig att vrida kroppen åt både vänster och höger kan jag använda mig av signalerna på agilitybanan, vilket är tanken. Så under frukosten fortsatte Flash på att visa tungan och Ice fick lära sig att snurra åt höger, men det måste vi träna lite till på innan vi kan lägga in signal. Nu är vi lediga två nätter och kommer förmodligen att fortsätta på specialsöket en del, har ju fortfarande färska kantareller i kylen 😉

P7160064