Agilitykurs hela helgen

Äntligen har det blivit dags för agilityhelgen med Eva Bertilsson på Strängnäs Brukshundsklubb 🙂 Vi värmde upp med lite slalomträning på Hundens Hus idag när vi ändå var där. Fick även goda nyheter på mejlen igår, det kom in ett återbud på Greg Derretts avancerade handlingkurs i dec och jag stod som först på resevlistan 🙂 tjohoo! Nu hoppas jag på ett återbud på grundkursen också, så jag slipper att hoppa in i den avancerade gruppen utan att ha deltagit med hund på grundkursen. Observatör i all ära, men en sak jag lärde mig av Bob Bailey var att träning är en mekanisk färdighet! Så självklart vill jag träna på det tekniska innan den avancerade kursen, men blir det inga återbud får jag nöja mig med att vara observatör 😉 Kul blir det i alla fall!

Blivande agility stjärna ;)

Blivande agility stjärna 😉