Tillbaks till kursandet

Skönt att komma igång med kurserna igen efter mitt lilla tripp till Borlänge. Känns som det var evigheter sen, fast det var det ju inte, endast 2 veckor! I inlärning & klickerkursen gick vi igenom mer exakt hur man höjer ett kriterie och hur man kan höja eller sänka värdet på en belöning, något mina hönor lärde mig snabbt 🙂 Efter det började Slyngelkursen i Handen, så det var bara att skynda hem och byta till en varmare jacka. Var ju inte det bästa vädret till en början, men det slutade med att solen kika fram 🙂 Fokus låg på att få hundarna att förstå sambandet mellan passivitet och aktivitet, vilket vi kommer att fortsätta med under hela kursen. Det var en härlig blandning hundar, hussar och mattar som varvade med att leka tillsammas och vila tillsammans. Blev också en koppelövning och en inkallningsövning som vi fortsätter med imorgon.

Pzingo och Flash i Rålis

Pzingo och Flash i Rålis