Start på Slyngelkursen

Då var det dags för första kursen utomhus för i år, hittills har vi ju lyxat och haft alla kurser inomhus:) Men det går inte med Slyngelkursen, där behöver vi stora ytor att jobba på.  Allt från koppelträning och följsamhet till inkallning och skvallerträning kommer det att bli. Marie (min högra hand och assisterande instruktör) övertygande Kalle (hennes man) att vara med och träna Luna (deras kanske blivande hund, om jag får som jag vill;) Kalle var imponerande med Luna, är övertygad att den sprudlande damen kommer att kunna gå lös bland alla hundar innan kursen är slut. Imorgon fortsätter vi utveckla det

Kalle busar med hela flocken

Kalle busar med hela flocken

vi startade upp med idag, och efter kursen blir det agilityträning för Flash och Laja. Vi måste ju börja med slalomträningen!