Kursutbud

Hundkurser söder om Stockholm och online!

K9 Education erbjuder ett brett utbud av hundkurser i Stockholm-Vendelsö, allt från diverse valpkurser, både vanliga och tävlings inriktade till lek och belöningsutvecklings kurser och problem träning. Antijakt, hundmöten, koppel och följsamhet är några av dem. De flesta hundkurser hålls i Haninge Hundhall eller Södra Stockholms Hundhall och på vår egna träningsplan i Vendelsö. Som ett extra stöd och en extra bonus får våra hundkurs deltagare stöd av en online version av kursen så de även kan följa lektioner och instruktioner från hemmets trygga vrå. Det här betyder att efter varje kurstillfälle öppnas dessa lektioner i online klassrummet så man får en repetition och en kom ihåg guide till veckans träning. Nu har även några av våra helt online baserade hundkurser öppnat så möjligheten att delta på våra kurser sträcker sig till alla i landet med en dator, surfplatta eller smartphone. Alla K9 Educations hundkurser lägger fokus på att skapa glädje, motivation, engagemang, relation och goda grundfärdigheter. Förutsättningen till effektiv hundträning och varaktiga resultat!

Är du inte säker på vilken kurs du ska välja, mejla för mer information och rekommendation. Om din hund inte fungerar i grupp kring andra hundar, boka först en privat konsultation för hjälp med detta först.

Vill du hellre träna privat går det självklart bra, det går att boka ett eller fler tillfällen under individuell träning.

Det går även bra att hyra in Kickan till din klubb, skola eller företag för kurser, workshops eller föreläsningar. Kontakta K9 Education för mer information.

Såhär fungerar K9 Educations kurssystem.

Redan en kursdeltagare? Logga in här!

Kursstarter höstterminen 2017

KursnamnStartdatumTid
Pre Sport Puppy class FULL! Med väntelista!Lör 28 okt16:00
Valpkurs SpecialLör 25 nov17:00
Stadga & ImpulskontrollSön 4 feb17:00
Inkallningsskolan onlineMån 26 feb
Klick & TrickTis 6 mars18:00
Pre Sport Puppy classTis 3 april18:00